Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1130 niezalogowanych)
159 Postów
Johnny Walker
(Moroklumpen)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
GDYBY TO ZALEŻAŁO ODE MNIE i miałbym takie prawo na tym Forum ... to ... ZA CIĄGŁE JĄTRZENIE ... WYWALIŁ BYM ciebie na zbity pysk , z blokadą IP ...włącznie , jak to robią na DWÓCH sąsiednich Forach ...
I byłby jeden ... ZASRANY...kłopot mniej ....

Na tym forum warto jest być, chociażby dla ludzi takich jak Barbara67, Lizzi, Yzia, Marmur50, Mac_cc i wielu innych. Można z nimi prowadzić dyskusję na poziomie.
Natomiast tobą i twoimi niektórymi wulgarnymi kumplami nie warto sobie zawracać głowy. Liczba anonimowych oklasków którą każdy z was uzbierał świadczy o tym, że społeczność już was oceniła. To wy jesteście zakałami forum i to wy "jątrzycie" więc bujaj się ziomuś na drzewo!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
243 Posty

(Grubas)
Stały Bywalec
michalbielski napisał:
haha koleznaka mnie rozbawila, porownuje sie do araba , zycze wiecej szacunku do siebie normalni ludzie porownuja sie do lepszych a nie gorszych

Ciekawa gradacja. Wiec arab jest gorszy w/ciebie. Rozumiem, ze jako przedstawiciel polakow masz sie za lepszego( moze wyjawisz nam na jakiej podstawie) Czy tez jest to immanetna cecha narodu polskiego?
Kolejny problem to preferencje seksualne( dales temu asumpt krytykujac domniemne preferencje Przemko) i wyglad ( ten sam post)

Chcesz by traktowac cie powaznie, niestety sam sie nieswiadomie pograzasz i o ile na wczesniejsze pytania/poglady mozna bylo reagowac tak tymi ostatnimi wykazales, ze nalezy cie ignorowac jako kolejnego troublemakera.
Mysle, ze inni pojda w moje slady i przestana marnowac swoj czas na rasiste, ksenofoba, narcyza i megalomana.

a czy pan grubas sie gdziekolwiek zalicza i kwalifikuje to moze niech inni ocenia, a nie sam probujesz ustalic sobie miejsce przy stole, panie inteligent

Z tego co napisales jednoznacznie wynika iz jestes zwolennikiem pogladu, ze o naszej inteligencji oraz miejscu w spoleczenstwie decyduja inni. Ja jednak pozostane przy tezie, ze sami okreslamy kim jestesmy i dokad zmierzamy

dobranoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Ehhh Amerykanin ale dałeś dupy a ten kolega co za rękę go trzymam to TROLL lepiej trzymać z nim niż z takimi jak ty no wiesz on bynajmniej nie pomyli mnie z kobietą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(michalbielski)
Wiking
no nie wiem... troche porazka miec zdjecie z trolem mogles sobie zrobic zdj z misiem pluszowym na kolanach bardzo to meskie i jeszcze ta poza lekko wygieta hahah
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(michalbielski)
Wiking
ale masz slownictwo "asumpt" widze ze probujesz zablysnaci jednak nie pomylilem sie kreujesz sie na inteligenta skoro tak lubisz arabow to wybierz sie do iranu, a nie siedzisz w bezpiecznej Norwegii cwaniaczku. Do reszty sie nie odniose bo mam jasno sprecyzowane poglady, ale nie che ranic uczuc innych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
Hahahahaha
Polskie Piekiełko!!!!!!!!!!!!!!
Hhahahaha
BRAVO Kocham Polaków!!!!!!!!!!!!
Jesteśmy tacy NIECYWILIZOWANI!!!!!
Nie to co te Nory.
Hahahahahah
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
gabriel napisał:
Moroklumpen napisał:
...Kiedyś założyłem wątek krytykujący zarówno bezczynność adminów jak chamstwo użytkowników i został on skasowany, bo był niewygodny. .
GDYBY TO ZALEŻAŁO ODE MNIE i miałbym takie prawo na tym Forum ... to ... ZA CIĄGŁE JĄTRZENIE ...
WYWALIŁ BYM ciebie na zbity pysk , z blokadą IP ...włącznie , jak to robią na DWÓCH sąsiednich Forach ...

---
I byłby jeden ... ZASRANY...kłopot mniej ....

Gabrielu bez obrazy ale gdyby to od Ciebie zależało to nie zostabyś zbanowany na tych innych forach... i nie tylko Ty...ponoć 95 % skazanych na odsiatkę twierdzi że są niewinni...i trafili do pierdla niesłusznie.....
pozdrowiomka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
Moroklumpen

robi z siebie na forum święto//jebeusza i nie wiem tam kogo

gdybym słuchał twoich cennych rad po upływie 12 lat pobytu tutaj musiałbym być taki sam ,,mądry,, jak ty

kreujesz się na osobę nie wiem -- wybitnie rozgarniętą

a tak na prawdę nic nie wprowadzasz do dyskusji i seplemisz j bełkoczesz coś jak niemowlę

twoje okrzesanie jest tak rażące jakbyś co najmniej pił codziennie herbatkę z pedałami o co
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
ktos tam napisal wzesniej ze zenada... ze wyzej sraja jak dupy maja... ze nas pogielo.. ze jestesmy wilkiem itd....
otoz... na 50 osob na forum ktore tu przebywa na stale, na powiedzmy tysiac ktore tu mieszka ale nie udziela sie na forum, czyta tylko artykuly - przypada kilkanascie tysiecy gosci szukajacych lepszego jutra w NO... otoz to forum jest w pewnym sensie selekcja... jesli ktos z czytajacych odpadnie juz po kilku textach tutaj - to dobrze.... lepiej przeciez gdyby zostal w PL niz mialby plakac tutaj z powodu braku mieszkania pracy jedzenia... jesli ktos jest za miekki zeby przejsc przez forum to znaczy ze jest za miekki na norwegie...

ps. a potem czytamy o sierotach co pracuja po 60nok/h..... potem placz i zgrzytanie zebow... i jeszcze wpisy na forum: obciach i zenada... sami chcieliscie - to teraz macie, wy wielkoduszni..... litujcie sie dalej nad kazdym....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
JLK21 napisał:
ktos tam napisal wzesniej ze zenada... ze wyzej sraja jak dupy maja... ze nas pogielo.. ze jestesmy wilkiem itd....
otoz... na 50 osob na forum ktore tu przebywa na stale, na powiedzmy tysiac ktore tu mieszka ale nie udziela sie na forum, czyta tylko artykuly - przypada kilkanascie tysiecy gosci szukajacych lepszego jutra w NO... otoz to forum jest w pewnym sensie selekcja... jesli ktos z czytajacych odpadnie juz po kilku textach tutaj - to dobrze.... lepiej przeciez gdyby zostal w PL niz mialby plakac tutaj z powodu braku mieszkania pracy jedzenia... jesli ktos jest za miekki zeby przejsc przez forum to znaczy ze jest za miekki na norwegie...

ps. a potem czytamy o sierotach co pracuja po 60nok/h..... potem placz i zgrzytanie zebow... i jeszcze wpisy na forum: obciach i zenada... sami chcieliscie - to teraz macie, wy wielkoduszni..... litujcie sie dalej nad kazdym....

Hhahahaha
dobre 60NOK/h słyszałem o gosciach 100NOK za dniówkę brali mieszkali w barku dzień pracy po 12/H i co ty na to kolego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok